top of page

Group

Public·7 members

Rachel Gibson PRAVA LJUBAV I OSTALE KATASTROFE.pdf


Rachel Gibson PRAVA LJUBAV I OSTALE KATASTROFE.pdf
Prava ljubav i ostale katastrofe (True Love and Other Disasters) je roman američke spisateljice Rachel Gibson, objavljen 2009. godine. To je četvrti dio serijala o hokejašima Seattle Chinooks, koji prati ljubavne zgode i nezgode članova tog profesionalnog kluba.


Download File: https://sormindpestna.blogspot.com/?tj=2w2U0s


Radnja romana se vrti oko Faith Duffy, mlade i lijepe udovice bogatog milijardera Virgila Duffyja, koji joj je ostavio u nasljedstvo svoj hokejaški klub. Faith se mora suočiti s predrasudama i nepovjerenjem javnosti, medija i samih igrača, koji je smatraju nekompetentnom i lakom ženom. Među njima je i Tyson Savage, zvijezda kluba i kapetan momčadi, koji je privlači svojom muževnošću i šarmom, ali i odbija svojom tvrdoglavosti i arogancijom. Faith i Ty se upuštaju u strastvenu vezu, koja će ih suočiti s njihovim strahovima, tajnama i ranama iz prošlosti.


Roman je pun humora, romantike i erotike, a autorica vješto opisuje dinamiku odnosa između glavnih likova, kao i atmosferu u svijetu profesionalnog sporta. Rachel Gibson je poznata po svojim duhovitim i zabavnim ljubavnim pričama, koje su osvojile brojne čitatelje i kritičare. Njezini romani su prevedeni na više od dvadeset jezika, a dobila je i nekoliko nagrada za svoje radove.


Ako ste ljubitelj suvremenih ljubavnih romana s dozom humora i vruće akcije, onda je Prava ljubav i ostale katastrofe knjiga za vas. Možete ju pronaći u PDF formatu na internetu, ili ju naručiti u tiskanom izdanju na web stranici TISAKmedia. Također, možete pročitati recenzije drugih čitatelja na Goodreads i podijeliti svoje mišljenje o knjizi.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Something went wrong
bottom of page